Tuotteet hakusanalla kuivatut hevoset (2)

Viljat

Viljat

Viljat: Vehnä on yksi eniten viljellyistä ja kulutetuista viljoista maailmassa. Tässä on katsaus sen eri muotoihin ja käyttötarkoituksiin: Vehnäjauhot (vehnähiutaleet, leseet jne.) ja kokonaisina jyvinä tai tuotteina, jotka säilyttävät enemmän kuituja ja ravintoaineita. Vehnäjauho saadaan jauhamalla vehnäjyviä. Jalostustason mukaan voidaan saada: Kokojauho (T150): Sisältää koko jyvän, runsas kuitupitoisuus. Puolikokojauho (T110): Hiukan vähemmän kuitua, mutta silti ravitsevaa. Valkoinen jauho (T45 tai T55): Keveämpää ja käytetään leivonnassa, valkoisessa leivässä ja monissa ruoanlaittovalmisteluissa. Vehnäjauho on erittäin monipuolista ruoanlaitto- ja leivontaresepteissä. Se tuo mukanaan hiilihydraatteja, proteiineja ja joskus kuituja.
Kamelivillan Leikkaus

Kamelivillan Leikkaus

Kierrätetty silputtu lasikuitu, pituudet 3/4,5/6/9/12/18/24 mm thermoform- ja thermoset-tuotantoa varten